Vibia

Vibia

Het Spaanse merk Vibia werd in 1987 opgericht in Barcelona. Inmiddels heeft het merk zich sterk ontwikkeld en is deze populair in meer dan 60 landen. De materialen waarmee Vibia haar armaturen maakt zijn met zorg uitgekozen waardoor zij armaturen ontwikkelen die altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn. Vibia vindt de details van armaturen erg belangrijk en besteedt daarom veel aandacht aan de afwerking hiervan. Om deze details goed zichtbaar te maken produceert Vibia veel armaturen nog met de hand.

Artikelen 1 tot 50 van 81 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 81 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vibia designers

Vibia kent 20 designers uit veel verschillende landen. Door verschillende visies te delen met elkaar zorgen zei voor een zeer diverse Vibia collectie. LightBrands is trots om als officiële dealer van Vibia u deze collectie aan te kunnen bieden.

Vibia bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Vibia. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Vibia in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Vibia liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Vibia voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!