Umage

Umage

Het merk Vita is in 2008 ontstaan in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Inmiddels is het verlichtingsmerk Vita uitgegroeid tot een populaire speler op de verlichtingsmarkt. De Vita design lampen worden verkocht in meer dan veertig landen. De kracht van Vita lampen wordt onderstreept door een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Het Vita lampen assortiment bestaat uit zowel hanglampen als vloerlampen.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Populaire Vita lampen

De meest populaire Vita lampen series zijn de Eos, Silvia en de Conia. De lampen zijn zowel beschikbaar als hanglamp, vloerlamp en sinds kort ook als tafellamp. Door ze te combineren met een cordset of een tripod. Ook is het mogelijk om een hanglamp later aan te passen naar een vloerlamp of andersom natuurlijk.

Vita design lampen filosofie

De Vita lampen zijn ontworpen met de gedachte om zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze planeet en haar grondstoffen. Dit doet het design merk Vita door gebruik te maken van gerecycled materiaal en door kleine makkelijk te vervoeren verpakkingen.

Vita bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Vita. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Vita in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Vita liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Vita voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!