Nautic

Nautic

Nautic is een Belgisch merk dat verlichting aanbiedt, maar geen gewone verlichting. Ze gebruiken pure materialen zoals brons en koper. Inspiratie halen zij uit oude treinstellen, fabrieken en de scheepscultuur. Het doel is om herkenbaar licht te creëren, dit behalen ze door orginele werkwijzen en vormen uit het verleden te halen. Deze versmelten ze tot nieuwe verlichting met een tijdloos karakter. Het resultaat is functionele, stijlvolle en bovenal tijdloze verlichting.

42 artikel(en)

per pagina

42 artikel(en)

per pagina

Onze Nautic favoriet

Onze favoriet binnen het Nautic assortiment is de Montrose Wandlamp. Door haar klassieke en antieke uitstraling geeft ze altijd een prachtige touch aan de muur. In deze lamp is echt de visie van Nautic terug te zien namelijk het creëren van herkenbaar licht. Zo brengt deze Montrose Wandlamp een tijdloze uitstraling met zich mee waardoor deze lamp altijd een trend zou blijven.

Variatie binnen Nautic

Het assortiment lampen van Nautic is erg gevarieerd. Zo zijn er vloerlampen, wandlampen, plafondlampen en hanglampen verkrijgbaar van Nautic. De lampen hebben in gemeen dat zij allen een klassieke en tijdloze uitstraling met zich mee brengen. De meeste lampen zijn in diverse tinten en maten verkrijgbaar, bij een aantal lampen is er zelfs keuze tussen mat en helder glas. Op deze manier is het mogelijk om de lamp in beperkte maten aan te passen op uw wensen.