Modular

Modular

De lampen, spots en verlichting van Modular zijn industrieel met een knipoog naar de toekomst. Het assortiment bestaat uit lampen of spots die gebruikmaken van de nieuwste ledtechnologie, halogeenspots of fluorescentie lichtbronnen. Daarnaast kent dit assortiment verschillende soorten verlichting zoals opbouw, inbouw, hanglampen, en speciale spots. Modular werkt samen met grote professionele ontwerpers maar ook met aankomende talenten.

Artikelen 1 tot 50 van 201 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 50 van 201 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Populaire spots van Modular

De meest bekende spot series van Modular Lighting zijn de Nomad, Bolster, Giro en de Duell. Allen zijn in verschillende varianten te verkrijgen zoals plafondspots, wandspots of hangspots. Deze spots zijn te gebruiken in elke ruimte in huis zoals de badkamer, woonkamer, eetkamer, slaapkamer of keuken. Het verlichtingsassortiment is geschikt voor zowel consumenten als professionele architecten.

Modular bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Modular. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Modular in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Modular liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Modular voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!