Lumina

Lumina

Lumina is sinds de oprichting in 1975 een begrip in de verlichtingsdesignwereld. Verlichting van tegenwoordig moet energiezuinig, functioneel en sfeer geven. Het assortiment van Lumina voorziet in deze behoeftes voor zowel consumenten en professionals. Het gehele assortiment van Lumina wordt geproduceerd in de fabrieken in Arluno. Dit gebeurt op één plek, zodat zij hier volledige kwaliteitscontrole op uit kunnen oefenen. In de fabriek van Lumina verlichting werken 34 mensen.

52 artikel(en)

per pagina

52 artikel(en)

per pagina

Lumina milieubewust en vol kwaliteit

De lampen van Lumina worden ontworpen met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Lumina is volledig toegewijd aan het veilig en plezierig gebruik maken van de producten van Lumina. Het is wel eens voorgekomen dat een lamp na twintig jaar terug is gestuurd naar de fabriek ter reparatie. Dit bevestigd de service en kwaliteit van Lumina. Daarnaast heeft Lumina een systeem ontwikkeld die ervoor zorgt dat al het energieverbruik in de fabriek gemeten en verminderd wordt.

Lumina internationaal

Het assortiment van Lumina wordt bijan wereldwijd verkocht, het is zo een 35 landen beschikbaar. Enkele beroemde musea tonen Lumina ontwerpen zoals: Die Neue Sammlung (München), La Triennale (Milaan), Het Israël Museum (Jeruzalem), Het Brooklyn Museum (New York), Musee des Arts Decoratifs (Parijs) en La Triennale (Milaan).

Populaire lampen van Lumina

Lumina kent een aantal klassiekers die erg populair zijn zoals de Daphine, Matrix, Zelig, Galileo en Elle lampen. Daarnaast kent het assortiment van Lumina een aantal armaturen die handig zijn als uw lichtpunt niet recht boven de tafel zit zonder dat u een snoer over het plafond wil trekken. De Galileo mini, Flip en Moove hebben allen een decentraal systeem waarbij ondanks dat het lichtpunt niet recht boven de tafel hangt het toch mogelijk is de lamp recht boven de tafel te hangen.

Lumina bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Lumina. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Lumina in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Lumina liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Lumina voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!