Luceplan

Luceplan

Luceplan is een Italiaans designmerk dat opgericht werd in de jaren '70 door Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzato en Sandra Severi in Milaan. Het merk staat voor praktische designverlichting met oog voor milieu en maatschappij. Bij elke stap in het productieproces heeft respect voor het milieu prioriteit. Naast de materialen en productie zijn ook de lichtbronnen voor de Luceplan lampen duurzaam en milieuvriendelijk.

Artikelen 1 tot 50 van 80 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 80 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bekende lampen en series ontworpen door Luceplan

Luceplan heeft een aantal ontwerpen die algemeen bekend zijn in de designwereld. Hiervan is de Costanza serie die zowel vloerlampen, hanglampen, wandlampen en tafellampen kent zeker de meest bekende. Door zijn verfijnde technologie in combinatie met functionaliteit en sfeer is de Costanza serie populair geworden. Dit duurde echter een aantal jaar na het uitbrengen van deze serie, maar tegenwoordig is de Costanza een constant succes te noemen. Andere populaire series zijn de Hope, Fortebraccio en de Titania. Tijdloze concepten die zeker een aanwinst zijn voor uw woning of kantoor.

Luceplan onderdelen

Luceplan staat voor duurzaamheid en milieubewust. Dit betekent dat zij ervoor zorgen dat de lampen van Luceplan zo lang mogelijk mee gaan. Om dit voor elkaar te krijgen biedt Luceplan voor alle lampen onderdelen aan. Dit verlengt de levensduur van alle verlichting en zorgt dus voor meer duurzaamheid. Een aantal onderdelen voor Luceplan lampen vindt u hier.

Luceplan bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Luceplan. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Luceplan in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Luceplan liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Luceplan voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!