Louis Poulsen

Louis Poulsen

Louis Poulsen is een Deense fabrikant van designverlichting dat werd opgericht in 1874. De ontwikkeling van verlichtingsoplossing is voor Louis Poulsen een uitdagende taak, waarbij er meer komt kijken dan alleen maar inzicht in lichteigenschappen. Dit is terug te zien in de designs van de ontworpen lampen door internationale ontwerpers voor Louis Poulsen. Bekende ontwerpers zijn Arne Jacobsen en Poul Henningsen.

Artikelen 1 tot 50 van 69 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 69 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Louis Poulsen wereldwijd

De lampen van Louis Poulsen zijn wereldwijd bekend en het bedrijf kent dan ook meer de 300 werknemers. Het bedrijf doet dan ook wereldwijd advies, planning en productontwikkeling. Louis Poulsen omschrijft de filosofie achter verlichting in drie woorden: functie, comfort en sfeer.

Populaire lampen

Bekende series van Louis Poulsen zijn de PH en de AJ serie. De ontwerpers van deze series, Arne Jacobsen (AJ) en Poul Henningsen (PH), hebben de lampen naar hun zelf vernoemd. Beide series zijn als hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen te verkrijgen.

Louis Poulsen bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Louis Poulsen. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Louis Poulsen in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Louis Poulsen liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Louis Poulsen voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!