Hollands Licht

Hollands Licht

Hollands licht maakt lampen met een tijdloos design waarin functionaliteit en vormgeving gecombineerd worden. Het jonge merk Hollands Licht werkt samen met zes puur Nederlandse ontwerpers: Benno Premsela, Karel Boonzaaijer, Scholten & Baijings, Dick Spierenburg en Marc de Groot. Het model van Hollands Licht is toch de Lotek. De Lotek is een echte klassieker en voelt zich thuis in elk interieur. De collectie van Hollands Licht bevat hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Hieronder is de gehele collectie te bekijken.

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

Hollands Licht Lotek

De meeste bekende serie van Hollands Licht is de Lotek ontworpen door Benno Premsela. Met zijn tijdloze karakter is het een echte design klassieker geworden. De serie bestaat tegenwoordig uit drie varianten die zich onderscheiden door een verschillende breedte. Zo is er de Lotek XS met een breedte van 22,5 cm. De Lotek Classic heeft een breedte van 30 cm en de Lotek XL van 40 cm. De lotek is eenvoudig te veranderen van vloerlamp naar tafellamp door zijn instelbare hoogte. Het vlieseline doek van de kap zorgt voor een zeer aangename en tegelijk erg functionele lamp.

Hollands Licht bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Hollands Licht. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Hollands Licht in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Hollands Licht liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Hollands Licht voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!