Foscarini

Foscarini

Het verlichtings merk Foscarini werd in 1981 opgericht in Venetië. Tegenwoordig is Foscarini één van de grootste spelers op het gebied van internationale moderne verlichtingsdesigns. Foscarini lampen worden ontworpen door verschillende gerenommeerde designers en jonge designtalenten. Deze combinatie zorgt voor prachtige ontwerpen met veel creativiteit en kwaliteit.

Artikelen 1 tot 50 van 190 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 50 van 190 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Populaire lampen van Foscarini

Foscarini kent veel bekende lampen maar de meest populaire zijn toch wel de Foscarini Twiggy van Marc Sadler, de Foscarini Lumiere van Rodolfo Dordoni, Foscarini Caboche van Eliana Gerotto en Patricia Urquiola, de ronde lampen en de geweven structuur van de Foscarini Tress serie en niet vergeten het kleine tafellampje vol persoonlijkheid ontworpen door Lonna Vautrin: de Foscarini Binic.

Diesel with Foscarini

Sinds een paar jaar werkt Foscarini samen met het stoere eigentijdse jeansmerk Diesel. De collectie bestaat uit uniek ontworpen lampen die een speciale stijl meegeven aan uw interieur. Bekijk hier het gehele Diesel with Foscarini assortiment. Daarnaast is de Diesel collectie net zoals de Foscarini armaturen ontworpen met oog voor detail.

Aanvullende informatie over Foscarini series

Van de meest populaire Foscarini series hebben wij een speciale pagina waarop u meer aanvullende informatie vind over bijvoorbeeld de Foscarini Caboche, Foscarini Lumiere, Foscarini Tress, Foscarini Twiggy.

Foscarini bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Foscarini verlichting. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Foscarini in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Foscarini liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Foscarini voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!