FontanaArte

FontanaArte

Fontana Arte is een merk dat al zeventig jaar lang bekend staat als één van de grootste designverlichtingsmerken in de wereld. De lampen die Fontana Arte produceert zijn uniek, van hoge kwaliteit en voornamelijk met glas als hoofdmateriaal. Eigenlijk zijn het kunstobjecten die ook nog licht geven. Met de ontworpen lampen en verlichting heeft Fontana Arte door de jaren heen veel designprijzen gewonnen. De eerste prijs ontving Fontana Arte vijftien jaar na de oprichting in 1932.

 

41 artikel(en)

per pagina

41 artikel(en)

per pagina

Populaire Fontana Arte lampen

Fontana Arte is niet alleen bekend geworden door het ontwerpen van lampen en verlichting maar ook door het maken van spiegels en glazen meubilair. Alles wat Fontana Arte ontwerpt is met oog op de behoeften van de consument. Dit zorgt voor aantrekkelijke en kwalitatieve hoogwaardige design producten.

Bekende lampen van Fontana Arte zijn de tafellampen Fontana en Daruma. Ook de Flute hanglampen zijn erg populair door hun prachtige glazen ontwerp die ook als voordeel heeft dat zij makkelijk schoon te maken zijn.

FontanaArte bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van FontanaArte verlichting. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke FontanaArte in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van FontanaArte liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van FontanaArte voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!