Cini & Nils

Cini & Nils

Het merk Cini & Nils is opgericht in 1969 door de ontwerpers Mario Melocchi en Franco Bettonica. Beiden ontwerpers wilden graag direct hun producten op de markt brengen. Cini & Nils staat voor kwaliteit en innovatie. De verscheidenheid aan producten werd ontwikkeld door beiden ontwerpers. Daarnaast zijn vele van hun werken te zien in het New York Museum of Modern Art.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Series en producten van Cini & Nils

Bekendste series van Cini & Nils zijn bijvoorbeeld de Fari en de Componi serie. Ook is de Cuboluce een bekend object in de design wereld. De Cuboluce was een idee van Franco Bettonica die hiermee een schakel tussen interieur accessoires en verlichting legde.

Naast losse verlichtingsobjecten kent het assortiment van Cini & Nils ook innovatieve kabelsystemen. Een voorbeeld hiervan is de Tenso serie.

Cini & Nils bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Cini & Nils verlichting. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Cini & Nils lampen in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Cini & Nils liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Is een product van Cini & Nils voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!