Bruck

Bruck

Het verlichtingsmerk Bruck werd in 1968 opgericht in Duisland. Bruck begon als pionier op de markt van de railsystemen. Sinds 1985 richt Bruck zich met succes op grote wereldmarkten als Noord-Amerika en Azië. Tegenwoordig biedt het Bruck-assortiment toegankelijke systeemverlichting voor zowel consumenten als professionals.

64 artikel(en)

per pagina

64 artikel(en)

per pagina

Bruck railsystemen en verlichting

Bruck staat bij professionals bekend om de functionele en kwalitatieve railsystemen en verlichting. Alle systemen zijn er in de kleuren chroom en mat chroom. Populaire series zijn de Duolare, Flexline en Boa. Daarnaast is er genoeg keuze uit veel verschillende track of kabelsystemen in 12V of 230V.

Bruck milieuprogramma

Bruck verlichting heeft een speciaal programma ontwikkeld waarbij alle producten in hun gehele levenscyclus worden getoetst op hun milieueffecten. Hierbij is de ontwikkeling van duurzame eco designs van essentieel belang. Daarnaast ontwikkeld Bruck haar populaire modellen zoals de Silva ook in 12V halogeen en LED varianten.

Bruck bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Bruck verlichting. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Bruck railsystemen en lampen in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u de producten van Bruck liever in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij ons in de showroom, kijk hier voor onze openingstijden. Een product van Bruck voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!