Bloom Holland

Bloom Holland

De naam zegt het natuurlijk al, Bloom Holland is een oer-Hollands bedrijf. Opgericht in 2001 door Rob Slewe. Bloom Holland heeft voornamelijk naam gemaakt met de verlichte bloempotten en het veelvoudig gebruikmaken van kunststof.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bloempotten van Bloom Holland

De meest populaire producten van Bloom Holland zijn de bloempotten. Deze zijn er in veel verschillende opvallende kleuren met of zonder verlichting. De potten zijn voorzien van een drainage zodat de potten niet vol kunnen lopen met regenwater. Ook heeft Bloom Holland andere toppers binnen het assortiment zoals de Portable Lamp, Pill en de Square. Deze producten zijn net zoals de bloem potten in het wit, oranje, grijs, taupe, paars, roze, lime en rood te verkrijgen. Al deze producten van Bloom Holland zijn gemaakt van Polyethylene.

De portable lamp van Bloom kent ook een variant die werkt op een batterij. Deze lamp is voorzien van accu en een 12 volt spaarlamp waardoor hij een zeer goede lichtopbrengst heeft. Daarnaast is de batterij makkelijk op te laden met een bijgeleverde oplader.

Bloom Holland Ornametrica

Ook heeft Bloom Holland een lamp ontworpen die afwijkt van het normale assortiment voor buiten met alle kleuren. De Ornametrica Chandelier is gebaseerd op een serie kroonluchters waarbij een aluminium constructie ervoor zorgt dat de lamp kleiner en groter gemaakt kan worden.

Ook is er een Ornametrice Candelabre. Dit is een kleine variant van de Chandelier die gebruikt kan worden als kaarsenstandaard en kent dezelfde geometrische constructie als de Ornametrica Candelier.

Bloom Holland bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Bloom Holland verlichting. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Bloom Holland producten in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Is een product van Bloom Holland voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!