Belux

Belux

Belux staat bekend om zijn strakke en functionele verlichting, verpakt in een geweldig design. Het bedrijf komt uit Zwitserland en werd in 1970 opgericht door Themos Egloff. Het assortiment van Belux bestaat uit vloer-, hang-, tafel- en wandlampen. Belux wijkt vaak af van de traditionele lichtbron en maakt veel gebruik van LED en fluorescentie lichtbronnen.

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Werkverlichting van Belux

Belux heeft een ruim assortiment met functionele werkverlichting. Goede verlichting op of tijdens het werk is erg belangrijk. Hierbij moet er een combinatie gemaakt worden tussen direct en indirect licht. Belux heeft hiervoor prima oplossingen. Een populaire hanglamp van Belux die erg geschikt is als werkverlichting is de Up/Down. Andere voorbeelden van staande armaturen van Belux die prima geschikt zijn als werkverlichting zijn de Flat, Disk en Economy.

LightBrands is officieel dealer van het merk Belux

Als officiële dealer van Belux kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Belux van toepassing. Heeft u vragen over de Belux lampen of over de toepassing van een Belux product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Belux lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt een Belux lamp ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.