Lichtadvies op maat

Lichtadvies

Om tot een weloverwogen keuze te komen voor de aanschaf van bijvoorbeeld een keuken of badkamer is tijd nodig. Verlichting speelt een belangrijke rol in uw woning. Het kiezen van verlichting wordt in de regel vaak onderschat en als moeilijk ervaren. Het is raadzaam voorafgaande aan een verhuizing, verbouwing of herinrichting van het interieur na te denken of u te laten adviseren over het element verlichting. Tijdens de (ver)bouwfase kan er namelijk nog van alles worden meegenomen of worden weggewerkt. Denk hierbij aan electrakabels, inbouwspots, lichtpunten, wandverlichting of dimmers.

Licht speelt een belangrijke rol in een ruimte

Verlichting vervult een belangrijke dimensie binnen een ruimte. Belangrijk is om te bepalen wat voor functie de lampen gaan vervullen. Hierbij kan gedacht worden aan basis, sfeer of accentverlichting.

Onze werkwijze

Samen met onze lichtplanner worden je wensen en behoeftes per ruimte besproken en vertaald naar een lichtplan. Aan de hand van een (bouw)tekening kijken we naar bestaande aansluitpunten of waar nieuwe aansluitpunten geplaatst kunnen worden. Daarnaast zal de lichtplanner aanbevelingen doen betreffende plaatsing van verschillende type lampen om zo tot ruwe ruimte schetsen te komen. In onze showroom kan onze lichtplanner u veel armaturen “brandend” tonen. Het gesprek zal een uur in beslag nemen met als eindresultaat een schets die de elektricien als leidraad kan nemen voor het electraplan.

Lichtadvies aan huis

Verlichting kies je niet zomaar, daar denk je goed over na. Hoeveel licht wil ik hebben in de kamer? Je wilt niet dat het ongezellig wordt. Het is voor veel mensen lastig om te bepalen welke lampen passen bij je interieur, die ook nog eens voldoende licht geven. Hiervoor hebben wij iets nieuws. Je kunt vanaf nu een afspraak bij ons maken, hiervoor komt één van onze adviseurs bij jouw thuis. Dat is ideaal want dan zien wij gelijk hoeveel daglicht er is en op welke plaatsen je meer of minder licht nodig hebt.

Samen met jou bespreken we van welke stijl je houdt en bijvoorbeeld welk materiaal je mooi vindt. Als we dat weten, gaan we de verlichting intekenen. Dit doen we ter plaatse zodat je gelijk kunt zien, hoe het kan worden. Als de tekening klaar is, en jij bent het ermee eens, dan gaan we direct de lampen bestellen. Als kers op de taart kunnen we de verlichting ook nog eens voor je monteren, hoe makkelijk is dat!

Afspraak maken

Goede verlichting vinden wij essentieel voor het woongenot. Wil je op weg geholpen worden met een lichtadvies voor je woning of bedrijf en wil je een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op door te bellen met 03 555 3171 of vul ons contactformulier in.